Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دولت تدبیر وامید از سال 92 در حالی رئوس برنامه ها و خط و مشی و سیاست های راهبردی خود را با بینشی عمیق و روشن و با چاشی تدبیر، امید و اعتدال در حوزه های گوناگون ترسیم کرد که اکنون آثار و نتایج مثبت و امیدآفرین آن برای مردم قدرشناس این خطه از میهن مان به زیبایی ملموس و نمایان است.
سیاست های مبتنی بر رویکردهای یک جانبه نگری، فقدان توسعه نامتوازن منطقه ای، غفلت از ظرفیت ها و قابلیت های استانی توام با سوء تدبیرها و سوء مدیریت ها، زخمهای کهنه ای بوده که تا پیش از سال 92 و به عقیده کارشناسان و نخبگان بر پیکر استان کهگیلویه وبویراحمد سنگینی می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مسئولان وتیم اجرایی دولت یازدهم در کهگیلویه و بویراحمد نیز از آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید با کارکرد و رویکردی امیدبخش و کارشناسانه اقدام به تهیه و تدوین برنامه عملیاتی چهارساله برای خروج از محرومیت و پرکردن گودال های عمیق و مشکلات انباشت شده از گذشته کردند.
** تبیین بخشی از دستاوردهای دولت از نگاه آمار
رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد به همراه معاون هماهنگی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی، معاون آمارو اطلاعات، مدیر حراست، مدیرگروه اقتصادی و مدیر روابط عمومی این نهاد با حضور در میزگرد خبری و تخصصی ایرنا دریاسوج بخشی از دستاوردها و کارکردهای مهم اقتصادی، عمرانی و بودجه ای دولت تدبیر و امید در این استان را از نگاه آمار و ارقام تشریح کردند.
شرکت کنندگان در این میزگرد به بررسی کارکردهای مهم اقتصادی دولت یازدهم و تحولات ایجاد شده در بخش های مختلف پرداختند.
** رشد سه برابری اعتبارات عمرانی
رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد در این میزگرد تخصصی با اشاره به تخصیص میزان بودجه سالانه و اعتبارات عمرانی استان در طول چهار سال گذشته نسبت به قبل از فعالیت دولت یازدهم گفت که در سال 91 کل بودجه عمرانی این استان اعم از استانی و ملی سه هزار و 420 میلیارد ریال بود که در سال 95 با بیش از 2 برابر رشد به رقمی افزون بر هفت هزار و320 میلیارد ریال رسید.
حسن نوروزی اظهار داشت که سهم استان از کل اعتبارات عمرانی دولت در سال 92 حدود 62 صدم درصد بوده که در سال 96 به 1.7دهم درصد رسیده است.
وی تصریح کرد که کل اعتبارات تملک و دارایی های کهگیلویه و بویراحمد در سال 91هزار و 800 میلیارد ریال بوده که در سال 96 نیز به هفت هزار و 930 میلیارد ریال رسید.
نوروزی یادآور شد که شورای برنامه ریزی و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد در حالی که در سال 91 تنها مجاز به توزیع و تصمیم گیری راجع به هزار و 800 میلیارد ریال بودجه بود اما در سال 96 میزان بودجه ای که استان می تواند بین شهرستان ها و مناطق مختلف توزیع کند به رقمی افزون بر هفت هزار و 930 میلیارد ریال رسیده است.
وی ادامه داد که کل بودجه عمرانی مصوب در بودجه سال 96 در استان کهگیلویه و بویراحمد با بیش از سه برابر رشد نسبت به سال 92 رقمی افزون بر 12 هزار میلیارد ریال است.
وی، توفیقات حاصل شده در زمینه رشد قابل محسوس اعتبارات عمرانی که منجر به توسعه و رشد همه جانبه در استان شده را نتیجه توجه و اهتمام ویژه دولت به استان های محروم، همدلی، هماهنگی و هم افزایی مجموعه مدیریت استان با مجمع نمایندگان و رهنمودهای نماینده ولی فقیه در کهگیلویه وبویراحمد ذکر کرد.
** استفاده از برخی روش های نوین مالی برای نخستین بار
رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد همچنین گفت که استفاده از روش های نوین مالی از جمله فاینانس خارجی در اجرای طرح های عمرانی و یا اسناد خزانه اسلامی در بازار بدهی که تاکنون مورد غفلت متولیان امر اقتصادی قرار گرفته بود یکی از دستاوردهای مهم دولت یازدهم به ویژه در این استان بوده است.
نوروزی گفت که دولت یازدهم با اتخاذ سیاست های متناسب و راهگشا به بسیاری از نابسامانی ها درعرصه فعالیت های اقتصادی پایان داد و توانست ثبات و آرامش را به عنوان مهمترین پیش نیاز فعالیت های اقتصادی در کشور حاکم کند.
وی یادآور شد که وضعیت در حوزه اقتصادی در دوران قبل از دولت تدبیر و امید به گونه‌ای بود که هیچ گونه امکان برنامه ریزی نه برای سرمایه گذار و حتی مردم در یک بازه زمانی کوتاه مدت وجود نداشت و بی سامانی و بی ثباتی در اقتصاد به اوج رسیده بود.
وی گفت: مردم در آن زمان تکلیف اموال خود را نمی‌دانستند، ارز در طول یک شبانه روز حدود پنج تا 6 هزار ریال بالا و پایین می‌رود و قدرت برنامه ریزی و امید از مردم سلب شده بود.
وی افزود که تورم بالای 46 درصد، بی ثباتی در بازار ارز منجر به هدر رفت ظرفیت‌ها و سرمایه‌های اقتصادی شده و کشور در نابسامانی، رکود شدید و بی نظمی‌های فاحش مالی قرار گرفته بود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد که کاهش نرخ تورم بالای 40درصد به زیر 10درصد همراه با رونق تولید را نمی توان در حد شعار و یا یک کار عادی روزمره تلقی کرد.
نوروزی ادامه داد که دولت تدبیر و امید به طور منظم و سالانه متناسب با افزایش نرخ تورم حدود 10 درصد به حقوق کارکنان دولت اضافه می کرد.
وی ابراز داشت که میانگین سالانه افزایش اعتبارات هزینه ای در طول چهارساله دولت یازدهم حدود 25 درصد بوده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه وبویراحمد گفت که نتیجه تدبیر و کار کارشناسی تیم اقتصادی دولت یازدهم کاهش نرخ تورم همراه با سیاست های انبساطی و ایجابی به جای راهبردهای انقباضی و سلبی بود.
وی، رفع نابرابری ها و توزیع عدالت در پرداخت حقوق کارکنان بر اساس اجرای بند ب ماده 68 قانون خدمات کشوری به میزان 35 درصد در سال 95 را یکی از دستاوردهای مهم دولت در ایجاد رفاه عمومی دانست و گفت که برغم فشارهای اقتصادی و تورم اما دولت در این سالها هر سال بیش از 25درصد افزایش اعتبارات هزینه ای و رفاهی داشت.
**رشد 3.5برابری صادرات نفت خام در کهگیلویه وبویراحمد
معاون هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد گفت که اعتبارات مصوب درآمد حاصل از صادرات نفت خام و گاز طبیعی این استان در قانون بودجه سال 1396 نسبت به سال گذشته آن 3.5 برابر افزایش داشته است.
امید موسوی اظهار داشت که این میزان اعتبار از 550 میلیارد ریال سال 1395 به یکهزار و 800 میلیارد ریال در قانون بودجه سال 1396 رسید.
وی افزود که اعتبارات درآمد حاصل از صادرات نفت خام و گاز طبیعی در استان های کشور از 2 درصد سال 1395 به سه درصد در قانون بودجه سال 1396 افزایش داشته است.
موسوی بیان کرد: دلیل افزایش 3.5 برابری این میزان اعتبار برای کهگیلویه و بویراحمد وجود منابع غنی نفت و گاز استان و درآمد بالای آن از این محل است.
وی ادامه داد که افزایش این میزان اعتبارات مصوب درآمد حاصل از صادرات نفت خام و گاز طبیعی کهگیلویه و بویراحمد در دولت تدبیر و امید تاثیر بسزایی در توسعه عمرانی این استان خواهد داشت.
** جذب بیش از 2 هزار نیروی جدید در دولت یازدهم
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت که مجوز بکارگیری نیروی انسانی در دستگاه های اجرایی استان ویژه فرزندان شهدا و جانبازان 50 درصد و بالاتر 146 نفر بوده که در 2 سال گذشته در دولت یازدهم به طور کامل جذب شدند.
محمود هرمزی اظهار داشت: سازمان اداری و استخدامی کشور با تبدیل وضعیت از قراردادی به پیمانی افراد شرکت کننده در آزمون ادواری سال های 1381، 1383 و 1384 که هم اینک نیز در دستگاه های اجرایی استان مشغول به کار هستند، موافقت کرد.
وی افزود که پیش بینی می شود 100 نفر از نیروهای انسانی دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد بتوانند در این قالب از قراردادی به پیمانی تبدیل وضعیت شوند.
هرمزی بیان کرد: براساس آرای دیوان عدالت اداری مبنی بر تبدیل وضعیت نیروهای انسانی دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد از قرار داد عمرانی به قرارداد جاری 66 نفر در استان تبدیل وضعیت شدند.
وی عنوان کرد که 2 سال اخیر سهم کهگیلویه و بویراحمد در زمینه جذب نیروی انسانی در دستگاه های اجرایی این استان از طریق برگزاری آزمون 446 نفر بوده که برخی جذب و مراحل بکارگیری عده ای از آنها نیز در حال انجام است.
هرمزی ابراز داشت: 895 نفر از نیروهای انسانی 63 دستگاه اجرایی کهگیلویه و بویراحمد در سه سال اخیر تبدیل وضعیت و 2 هزار و 62 نیروی جدید نیز جذب شده اند.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد گفت که یکی از اقدام های مهم دولت تدبیر و امید کاهش تورم بوده که در حفظ قدرت خرید قشرهای مختلف مردم از جمله کارکنان تاثیر بسزایی داشته است.
هرمزی اظهار داشت: افزایش ضریب حقوق کارکنان در دولت یازدهم در کشور و کهگیلویه و بویراحمد به میزان نرخ تورم بوده است.
وی افزود: سال گذشته افزایش ضریب حقوق کارکنان بیش از نرخ تورم بوده به طوری که میانگین رشد آن برای کارکنان 10 درصد و برای بازنشستگان نیز بین 15 تا 27 درصد بوده است.
** تفاهم نامه 14هزار میلیارد ریالی با شرکت های اقتصادی وابسته به دولت
رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد گفت که سازمان ها و شرکت های اقتصادی وابسته به دولت شامل ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد برکت و سازمان اقتصادی کوثر در سه سال اخیر 14 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری اقتصادی و عمرانی در این استان انجام داده اند.
نوروزی اظهار داشت که مهمترین این سرمایه گذاری ها کمک 2 هزار میلیارد ریالی وزارت نفت برای ساخت راه های ارتباطی در مناطق نفت خیز کهگیلویه و بویراحمد شامل جاده باباکلان - گچساران و بی بی حکیمه - گچساران است.
وی افزود که در همین راستا وزارت نفت 520 میلیارد ریال برای ساخت زمین های ورزشی در کهگیلویه و بویراحمد اختصاص داد که از این میزان 280 میلیارد ریال مربوط به سال های 1394 و 1395 و 240 میلیارد ریال نیز جزء تعهدات سال 1396 است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: یکی از مهمترین طرح هایی که سازمان اقتصادی کوثر اجرای آن را در این استان متعهد شده مجتمع تجاری و تفریحی یاسوج با سرمایه گذاری افزون بر هشت هزار میلیارد ریال است.
نوروزی عنوان کرد که اقتصاد مقاومتی دارای پنج رویکرد کلی شامل درون زایی، برون گرایی، دانش بنیانی، عدالت محوری و مردمی بودن است.
وی ابراز داشت: در حوزه درون زایی اقدام هایی در زمینه زیرساختی در کهگیلویه و بویراحمد انجام شده که مهمترین آن تبدیل هفت هزار هکتار زمین کشاورزی دیم به آبی در دولت یازدهم بوده که از این میزان سه هزار و 500 هکتار در منطقه امامزاده جعفر گچساران و مابقی نیز در دیگر نقاط استان است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد گفت که تبدیل کشت دیم به آبی در این استان علاوه بر اشتغالزایی به رونق اقتصادی استان نیز کمک بسزایی می کند.
نوروزی اظهار داشت که افتتاح کارخانه آجر دهدشت با 680 میلیارد ریال سرمایه گذاری، بهره برداری از کارخانه سیمان مارگون با 2 هزار و 800 میلیارد ریال و تصویب اعتباری افزون بر 220 میلیون یورو از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای ساخت پتروشیمی گچساران از دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه اقتصاد مقاومتی در این استان بوده است.
وی افزود که 50 واحد صنعتی کهگیلویه و بویراحمد در دولت تدبیر و امید با دریافت تسهیلات رونق به چرخه تولید بازگشتند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در زمینه برون گرایی نیز سند توسعه صادرات غیرنفتی کهگیلویه و بویراحمد مصوب و فاز نخست نمایشگاه بین المللی استان در یاسوج تکمیل شد.
نوروزی عنوان کرد که در زمینه دانش بنیانی اقتصاد، 65 میلیارد ریال اعتبار در بودجه سال 1396 برای ساخت پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد مصوب، در زمینه مردمی بودن اقتصاد نیز پارسال یکهزار و 400 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در این استان پرداخت و فراخوان واگذاری 11 طرح عمرانی به بخش خصوصی برای تکمیل آنها نیز انجام شده است.
وی ابراز داشت: این اقدام ها سبب کاهش 4.4 واحد درصدی نرخ بیکاری کهگیلویه و بویراحمد در سال 1395 و رسیدن آن از 17.7 به 13.3 درصد شده است.
نوروزی گفت که کهگیلویه و بویراحمد موفق به کسب رتبه نخست کشور در زمینه کاهش نرخ بیکاری در سال 1395 شد.
** افزایش نرخ رشد جمعیت از 76 صدم به 1.6 درصد
معاون آمار و اطلاعات سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد گفت که جمعیت این استان از 658 هزار و 629 نفر سال 1390 به 713 هزار و 52 نفر در سال 1395رسیده که 54 هزار و 423 نفر افزایش داشته است.
علی شهابی اظهار داشت که 397 هزار و 461 نفر از جمعیت کهگیلویه و بویراحمد معادل 55.74 درصد ساکن شهرها، 314 هزار و 9 نفر معادل 44.04 درصد ساکن مناطق روستایی و یکهزار و 582 نفر معادل 22 صدم درصد نیز غیرساکن هستند.
وی افزود که 50.68 درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد مرد و 49.32 درصد جمعیت این استان نیز زن هستند.
معاون آمار و اطلاعات سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: براساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1395نرخ باسوادی جمعیت 6 سال به بالای این استان 84.4 درصد است.
شهابی نسب عنوان کرد که طرح سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1395 برای نخستین بار با 2 روش اینترنتی و حضوری و بدون استفاده از کاغذ در کشور و کهگیلویه و بویراحمد انجام شد.
وی ابراز داشت: کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ میزان مشارکت جمعیت و خانوار در این سرشماری رتبه هفتم را در کشور کسب کرد به طوری که 55 درصد خانوارها و 58 درصد جمعیت استان اطلاعات خود را به طور اینترنتی وارد سامانه سرشماری کردند.
معاون آمار و اطلاعات سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد گفت: ای

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۶۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه

ایسنا/خراسان شمالی نماینده مجلس شورای اسلامی در بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم، راز و جرگلان از افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه خبر داد. 

سید محمد پاکمهر در حاشیه آیین محوری نکوداشت شوراهای اسلامی شهر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در مجلس یازدهم برای پایدار کردن درآمد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها یک درصد به عوارض ارزش افزوده اضافه شد و به ۱۰ درصد رسید. 

وی بیان کرد: این افزایش سبب اضافه شدن ۶۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان می‌شود که در سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از این محل افزایش بسزایی دارد. 

وی گفت: پایدار کردن درآمد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، تخصیص قیر رایگان به آنها و همچنین فروش اوراق اسلامی از اقداماتی محسوب می شود که مجلس برای حمایت از شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به ویژه در مناطق کم جمعیت اما محروم انجام گرفته است.

پاکمهر بیان کرد: شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور سالانه می‌توانند تا سقف ۳۲ هزار میلیارد تومان از اوراق استفاده کنند که کمکی ویژه به آن‌ها محسوب می‌شود.

این عضو مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در ماده چهارم الحاقی برنامه هفتم، تشکیل اتحادیه شهرداری‌ها به عنوان یک تشکل صنفی قید شده است تا آنها بتوانند موضوعات مرتبط با خود به ویژه مطالبات را به صورت خاص پیگیری کنند.

وی اظهار کرد: در ماده پنجم الحاقی نیز حضور عضو شورای عالی استان‌ها در شوراهای عالی معماری، محیط زیست، گردشگری، حمل و نقل، راه و... درج شده هست تا جایگاه واقعی آن‌ها تقویت شود.

برقراری فوق‌العاده خاص با ضریب نیم درصد با اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان

نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی همچنین از تخصیص ۱۰ هزار میلیارد تومان به منظور برقراری فوق العاده خاص کارکنان وزارت بهداشت با ضریب نیم درصد خبر داد.

پاکمهر گفت: اجرای فوق العاده خاص برای نیروهای وزارت بهداشت از جمله مهمترین مطالبات این قشر بوده که سبب افزایش انگیزه برای کارکنان وزارت بهداشت می‌شود، از این رو مسئله فوق‌العاده خاص کادر درمان با ضریب نیم درصد با اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان به تصویب رسید.

وی همچنین از طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال به عنوان نوعی سرمایه گذاری برای سلامت و آینده کشور یاد کرد و افزود: ممکن است نتایج این طرح اکنون مشخص و ملموس نباشد اما اثرات آن در آینده و سلامت کشور، موثر است. این طرح به همه بیمارستان‌های دولتی نیز ابلاغ شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • شدت و حجم باورنکردنی باران در کهگیلویه‌وبویراحمد | ویدئو
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • کارهای عمرانی در بشاریات در دولت سیزدهم رشد سه برابری داشته است
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد